Menu
Your Cart

Greenfield Blog - natura RSS Feed

23 Feb Biofilia în Greenfield, despre arhitectură și design
blog 0 337
Cu mai puțin de un an în urmă, vă povesteam despre conceptul multidimensional de Home Wellbeing care se referă la calitatea vieții unei persoane în ra..
12 Feb Proprietar în Greenfield (apartament cu 3 camere)
0 565
Primăvara este anotimpul perfect pentru noi decizii și noi începuturi, și totodată reprezintă ocazia ideală pentru schimbare, regenerare și reînnoire...
04 Feb Proprietar în Greenfield (apartament cu 2 camere)
blog 0 2005
În curând ne vom bucura de primăvară, iar spectacolul naturii retrezite la viață nu se va lăsa mult așteptat. Este deci momentul ideal să achiziționez..
26 Jan Proprietar în Greenfield (studio)
blog 0 3588
Ce-ar fi dacă până la primăvara ce bate la ușă ți-ai face un cadou mai puțin obișnuit? Un cadou de care să te bucuri o viață întreagă sau care să îți ..
15 Dec 3 activități de iarnă în pădurea Băneasa
blog 0 409
După o primă ninsoare care ne-a adus aminte de poveștile copilăriei, iarna își face acum simțită prezența mai mult prin temperaturile scăzute și mai p..
03 Nov Reconectează-te cu cei dragi în mijlocul naturii
blog 0 450
În general, noi oamenii avem tendința să așteptăm ca lucrurile să meargă de la sine, fără a face efort sau fără a ne implica. Această tergiversare apa..
05 Jun În Greenfield te bucuri de un concediu în fiecare zi
0 298
Încă de la început, am gândit Greenfield Residence ca un ansamblu rezidențial atipic Bucureștiului încărcat de mii de apartamente înghesuite. Cu spați..
30 Apr Dor de natură, de pădure, dor de o îmbrățișare
0 1349
De ce trăim aceste vremuri? Poate pentru că natura a simțit nevoia să pună Stop! haosului creat de om, poate pentru a-și acorda timp să se vindece și ..
Afişare 1 - 8 din 33 (5 pagini)