Menu
Your Cart

Greenfield Blog - natura RSS Feed

28 Aug 20 de întrebări și detalii de verificat înainte să îți cumperi un apartament
0 285
Să ai propriul tău apartament poate fi un sentiment minunat. Dar mai sunt și cazuri în care graba strică treaba și asta poate însemna și un dezvoltato..
17 Aug 10 Reguli de bună purtare într-o comunitate bazată pe respect și responsabilitate
0 710
Probabil ți s-a întâmplat și ție să vizitezi un prieten bun care s-a mutat în altă țară mai dezvoltată și ai avut senzația că parcă acolo totul merge ..
08 Aug Știi vreun cartier unde ai 3.500 Euro REDUCERE la Apartamentele cu 2 Camere?
0 369
Știm noi unul. Este în zona de Nord a orașului și a strâns deja o comunitate activă de peste 4.500 de locuitori responsabili și optimiști. În plus, es..
30 Jul De ce ne simțim atât de bine atunci când suntem acasă?
0 295
Te-ai întrebat vreodată de ce te simți atât de bine atunci când revii acasă? Se prea poate să fie sentimentul că te întorci într-un loc cunoscut, acol..
27 Jul Cele mai tentante piscine din Sectorul 1, aproape de Greenfield
0 464
Vară, căldură moleșitoare și o dorință asiduă de a înota și de a te bălăci în apă. Știm cum e să ai această chemare. Și mai știm că, totuși, un drum p..
10 Jul Măsuri de precauție pentru drumețiile în Pădurea Băneasa – cum te protejezi de căpușe și țânțari și alte vietăți
0 317
900 Hectare Pădure înconjoară cartierul Greenfield, iar plimbările și turele prin pădure pot fi tot ce ai nevoie pentru a te relaxa.  Dar pe cât de mu..
01 Jul Greenfield DUO Challenge, competiția cu zeci de câștigători
0 291
Pe o vreme parcă mai degrabă pentru lenevit pe plajă decât pentru efort susținut, 150 de temerari s-au aventurat Duminica trecută în cea mai tare prov..
26 Jun Numărul persoanelor care aleargă a crescut cu 130% în ultimii 5 ani
blog 0 219
Bucureștenii sunt din ce în ce mai conștienți de contribuția sportului în menținerea sănătății și investesc o parte importantă din timpul liber în act..
Afişare 1 - 8 din 20 (3 pagini)