Menu
Your Cart

Greenfield Blog - natura RSS Feed

05 Jun În Greenfield te bucuri de un concediu în fiecare zi
0 190
Încă de la început, am gândit Greenfield Residence ca un ansamblu rezidențial atipic Bucureștiului încărcat de mii de apartamente înghesuite. Cu spați..
30 Apr Dor de natură, de pădure, dor de o îmbrățișare
0 1143
De ce trăim aceste vremuri? Poate pentru că natura a simțit nevoia să pună Stop! haosului creat de om, poate pentru a-și acorda timp să se vindece și ..
30 Mar Natura știe cum să ne spună că #totulvafibine
blog 0 8803
„Natura nu este un loc pe care îl vizităm, natura este acasă“Gary Snyder, profesor de mindfulness susține, asemeni multor psihologi, că oamenii ca..
25 Mar Acum ai timp. Privește Natura... Privește Cerul!
0 666
Uneori este suficient să ridici privirea și să te uiți la natura care te înconjoară, la cer, ca să te simți împlinit. Este un îndemn care a devenit to..
01 Mar Cum îngrijim natura la început de primăvară
0 349
Sosirea primăverii este întotdeauna un prilej de bucurie, mai ales pentru cei care nu au o afinitate pentru sezonul rece. Natura revine treptat la via..
28 Oct Responsabilitate socială – cum poți să fii responsabil față de mediu
0 1018
În Greenfield, ne mândrim atât cu amplasarea cartierului într-o zonă excelentă, atât de apropiată de Natură, dar și cu o comunitate de oameni responsa..
23 Oct Vino să trăiești mai bine! 10 Sfaturi despre cum să fii mai fericit în Greenfield!
0 618
În fiecare zi facem o multitudine de alegeri care ne influențează și ne schimbă viața. Azi, poți să alegi să fii fericit, să te bucuri de ce ai acum, ..
28 Aug 20 de întrebări și detalii de verificat înainte să îți cumperi un apartament
0 2971
Să ai propriul tău apartament poate fi un sentiment minunat. Dar mai sunt și cazuri în care graba strică treaba și asta poate însemna și un dezvoltato..
Afişare 1 - 8 din 27 (4 pagini)