Menu
Your Cart

Greenfield Blog - natura RSS Feed

15 Dec 3 activități de iarnă în pădurea Băneasa
blog 0 243
După o primă ninsoare care ne-a adus aminte de poveștile copilăriei, iarna își face acum simțită prezența mai mult prin temperaturile scăzute și mai p..
03 Nov Reconectează-te cu cei dragi în mijlocul naturii
blog 0 333
În general, noi oamenii avem tendința să așteptăm ca lucrurile să meargă de la sine, fără a face efort sau fără a ne implica. Această tergiversare apa..
05 Jun În Greenfield te bucuri de un concediu în fiecare zi
0 237
Încă de la început, am gândit Greenfield Residence ca un ansamblu rezidențial atipic Bucureștiului încărcat de mii de apartamente înghesuite. Cu spați..
30 Apr Dor de natură, de pădure, dor de o îmbrățișare
0 1217
De ce trăim aceste vremuri? Poate pentru că natura a simțit nevoia să pună Stop! haosului creat de om, poate pentru a-și acorda timp să se vindece și ..
30 Mar Natura știe cum să ne spună că #totulvafibine
blog 0 8866
„Natura nu este un loc pe care îl vizităm, natura este acasă“Gary Snyder, profesor de mindfulness susține, asemeni multor psihologi, că oamenii ca..
25 Mar Acum ai timp. Privește Natura... Privește Cerul!
0 738
Uneori este suficient să ridici privirea și să te uiți la natura care te înconjoară, la cer, ca să te simți împlinit. Este un îndemn care a devenit to..
01 Mar Cum îngrijim natura la început de primăvară
0 440
Sosirea primăverii este întotdeauna un prilej de bucurie, mai ales pentru cei care nu au o afinitate pentru sezonul rece. Natura revine treptat la via..
28 Oct Responsabilitate socială – cum poți să fii responsabil față de mediu
0 1230
În Greenfield, ne mândrim atât cu amplasarea cartierului într-o zonă excelentă, atât de apropiată de Natură, dar și cu o comunitate de oameni responsa..
Afişare 1 - 8 din 29 (4 pagini)