Menu
Your Cart

Greenfield Blog - greenfield RSS Feed

13 May Home Wellbeing - Un nou concept de locuire pus în practică lângă Pădurea Băneasa: Panoramic Apartments
0 11932
Prezentul face o invitație întru restabilirea valorilor și reevaluarea priorităților de viață. Izolarea a activat o nevoie aparte de home wellbeing, i..
30 Apr Dor de natură, de pădure, dor de o îmbrățișare
0 906
De ce trăim aceste vremuri? Poate pentru că natura a simțit nevoia să pună Stop! haosului creat de om, poate pentru a-și acorda timp să se vindece și ..
15 Apr Greenfield Residence este de astăzi și mai prietenos cu mediul
blog 0 495
Încă un pas spre normalitate a fost făcut zilele acestea în Greenfield Residence. Locuitorii cartierului au de acum posibilitatea să colecteze pentru ..
13 Apr Apa potabilă din Greenfield, de unde vine și cum ajunge în casele voastre
0 577
În contextul crizei de sănătate mondiale, apa, care alături de săpun este cel mai important aliat în lupta cu covid19, a redevenit unul dintre subiect..
09 Apr Stăm Acasă și ne pregătim de un nou început
0 8591
În Greenfield suntem cu adevărat norocoși. Avem loc rezervat la spectacolul naturii chiar în primul rând. Este un mare avantaj, pentru că în aceste zi..
04 Apr Cum să gestionăm corect emoțiile, în perioada stării de urgență
0 297
Traversăm o perioadă nouă și chiar dacă aceasta are multe implicații neplăcute, depinde de noi cum și în ce măsură lăsăm informațiile și întâmplările ..
30 Mar Natura știe cum să ne spună că #totulvafibine
blog 0 8323
„Natura nu este un loc pe care îl vizităm, natura este acasă“Gary Snyder, profesor de mindfulness susține, asemeni multor psihologi, că oamenii ca..
20 Mar 10 măsuri de protecție necesare pentru a evita contactarea coronavirus și îmbolnăvirea altor persoane
0 315
În contextul răspândirii alarmante a noului tip de coronavirus pe întreaga planetă, fiecare dintre noi joacă un rol important. De aceea adoptarea unei..
Afişare 1 - 8 din 46 (6 pagini)