Menu
Your Cart

Greenfield Blog - greenfield RSS Feed

12 Oct Tot ce trebuie să știi despre programul NOUA CASĂ
0 37
Recent lansatul program ”Noua Casă” vine cu un nivel mai mare de finanțare pe care banca îl poate acorda unui beneficiar eligibil. Dacă vrei sa Îți cu..
25 Sep Oferta BEST DEAL pentru apartamente finalizate, în Greenfield
admin 0 11351
Suntem la sfârșit de septembrie și ne bucurăm încă de soare și de o vară întârziată. Au trecut nouă luni dintr-un an plin de provocări, temeri și emoț..
06 Aug O linie a orizontului mereu verde
blog 0 1423
Din cele mai vechi timpuri, diferitele civilizații ale planetei au asociat culoarea verde cu speranța. Chiar și astăzi, în cultura populară românească..
04 Aug Greenfield Residence, „orașul” din mijlocul naturii
0 1554
Nu de puține ori, oamenii își doresc o evadare din rutina zilnică în locuri cât mai aproape de natură, a cărei lipsă în spațiul adiacent casei sau job..
23 Jul Calitatea aerului în București - Greenfield
0 19198
O facilitate discretă însă cu impact major pentru o experiență de locuire premium o reprezintă calitatea aerului dintr-un proiect rezidențial. Într-o ..
22 Jul Căi de acces suplimentare în Ansamblul Rezidențial Greenfield
0 2414
Odată cu creșterea numărului de locuitori din ansamblul rezidențial Greenfield cresc și nevoile comunității. Iar una dintre cele mai  stringente va de..
20 Jul Apartenența la comunitatea Greenfield înseamnă și responsabilitate socială
0 378
De la începutul existenței cartierului nostru, am privit apropierea de natură ca pe un privilegiu, dar și ca pe o responsabilitate. De-a lungul anilor..
17 Jul Strada Vadul Moldovei și statutul de drum forestier
0 493
Dacă vrei să ajungi în Greenfield Residence dinspre Aleea Privighetorilor este suficient să urmezi drumul ce trece pe lângă Grădina Zoologică și se co..
Afişare 1 - 8 din 60 (8 pagini)