Menu
Your Cart

Greenfield Blog - comunitatea Greenfield RSS Feed

07 Oct Clean & Run, pădure curată pentru o viață sănătoasă
blog 0 313
Ne-am pregătit pentru Clean & Run așa cum ne organizăm pentru orice eveniment care implică natura, mișcarea în aer liber și timp petrecut alături de c..
07 Oct Greenfield: cartierul rezidențial cu o comunitate axată pe sport și responsabilitate
0 65
Am putea să scriem nenumărate articole în care să povestim despre ce facem și de ce este atât de frumoasă și deosebită comunitatea rezidenților din Gr..
17 Aug 10 Reguli de bună purtare într-o comunitate bazată pe respect și responsabilitate
0 930
Probabil ți s-a întâmplat și ție să vizitezi un prieten bun care s-a mutat în altă țară mai dezvoltată și ai avut senzația că parcă acolo totul merge ..
01 Jul Greenfield DUO Challenge, competiția cu zeci de câștigători
0 380
Pe o vreme parcă mai degrabă pentru lenevit pe plajă decât pentru efort susținut, 150 de temerari s-au aventurat Duminica trecută în cea mai tare prov..
16 May Vino la Imobiliarium și fă primul pas spre un nou stil de viață
blog 0 261
Viața în mijlocul orașului are avantajele ei, trebuie să o recunoaștem. La o aruncătură de băț de casă găsești școală, farmacie, magazine, restaurante..
06 May Acton Academy, școala elevilor pregătiți pentru viață
blog 0 838
Nu de puține ori am auzit vorbindu-se în spațiul public despre incapacitatea sistemului actual de învățământ de a-i pregăti pe cei mici pentru „real l..
01 May Cum este să locuiești în Greenfield, din perspectiva locuitorilor
0 211
Trăim într-o societate în care aflăm ce fac prietenii noștri din Facebook, ne delectăm cu imagini perfecte din vacanțe pe Instagram, comentăm scurt și..
26 Apr Iepurașul Zglobiu a făcut o surpriză copiilor din Greenfield
blog 0 262
Ce ar fi copilăria fără momente de poveste, personaje îndrăgite și voie bună? De Paște, iepurașul a făcut o surpriză copiilor din comunitatea Greenfie..
Afişare 1 - 8 din 10 (2 pagini)