Menu
Your Cart

Greenfield Blog - comunitate RSS Feed

15 Apr Greenfield Residence este de astăzi și mai prietenos cu mediul
blog 0 680
Încă un pas spre normalitate a fost făcut zilele acestea în Greenfield Residence. Locuitorii cartierului au de acum posibilitatea să colecteze pentru ..
30 Mar Natura știe cum să ne spună că #totulvafibine
blog 0 8492
„Natura nu este un loc pe care îl vizităm, natura este acasă“Gary Snyder, profesor de mindfulness susține, asemeni multor psihologi, că oamenii ca..
09 Jan 8 Rezoluții realiste pentru comunitatea și locuința ta, la început de an!
0 780
Începutul lunii ianuarie este cea mai bună perioadă pentru întocmirea unei liste (preferabil palpabilă, în detrimentul uneia imaginare) cu rezoluții. ..
07 Oct Clean & Run, pădure curată pentru o viață sănătoasă
blog 0 768
Ne-am pregătit pentru Clean & Run așa cum ne organizăm pentru orice eveniment care implică natura, mișcarea în aer liber și timp petrecut alături de c..
07 Oct Greenfield: cartierul rezidențial cu o comunitate axată pe sport și responsabilitate
0 290
Am putea să scriem nenumărate articole în care să povestim despre ce facem și de ce este atât de frumoasă și deosebită comunitatea rezidenților din Gr..
13 Sep 10 Sfaturi pentru o relație armonioasă cu vecinii
0 897
Într-un cartier cu peste 4.500 de locuitori care revin în fiecare seara acasă, în același loc, se impun câteva reguli nescrise de bună purtare pentru ..
17 Aug 10 Reguli de bună purtare într-o comunitate bazată pe respect și responsabilitate
0 2423
Probabil ți s-a întâmplat și ție să vizitezi un prieten bun care s-a mutat în altă țară mai dezvoltată și ai avut senzația că parcă acolo totul merge ..
01 Jul Greenfield DUO Challenge, competiția cu zeci de câștigători
0 612
Pe o vreme parcă mai degrabă pentru lenevit pe plajă decât pentru efort susținut, 150 de temerari s-au aventurat Duminica trecută în cea mai tare prov..
Afişare 1 - 8 din 14 (2 pagini)