Menu
Your Cart

Greenfield Blog - calitate RSS Feed

12 Feb Proprietar în Greenfield (apartament cu 3 camere)
0 565
Primăvara este anotimpul perfect pentru noi decizii și noi începuturi, și totodată reprezintă ocazia ideală pentru schimbare, regenerare și reînnoire...
04 Feb Proprietar în Greenfield (apartament cu 2 camere)
blog 0 2005
În curând ne vom bucura de primăvară, iar spectacolul naturii retrezite la viață nu se va lăsa mult așteptat. Este deci momentul ideal să achiziționez..
26 Jan Proprietar în Greenfield (studio)
blog 0 3588
Ce-ar fi dacă până la primăvara ce bate la ușă ți-ai face un cadou mai puțin obișnuit? Un cadou de care să te bucuri o viață întreagă sau care să îți ..
23 Jul Calitatea aerului în București - Greenfield
0 19532
O facilitate discretă însă cu impact major pentru o experiență de locuire premium o reprezintă calitatea aerului dintr-un proiect rezidențial. Într-o ..
13 Apr Apa potabilă din Greenfield, de unde vine și cum ajunge în casele voastre
0 1342
În contextul crizei de sănătate mondiale, apa, care alături de săpun este cel mai important aliat în lupta cu covid19, a redevenit unul dintre subiect..
28 Feb Calitatea aerului de la birou, mai scăzută decât cea a aerului exterior. Soluții de purificare eficiente
0 342
Nu ai nevoie de rezultatul concret al unor studii de specialitate ca să îți dai seama că oamenii își petrec o mare parte din viață între patru pereți...
30 Dec Tu știi ce aer respiri? Află efectele aerului poluat asupra sănătății!
0 1320
Calitatea aerului s-a înrăutățit semnificativ în ultimii ani, în special în marile orașe, unde traficul auto, centralele termice vechi și gropile de g..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)