Menu
Your Cart

Greenfield Blog - apartament RSS Feed

10 Mar Aplicarea cotei reduse de TVA la achiziționarea unei locuințe de către persoanele fizice
blog 0 290
În general, deși în ultimii ani tendința este în scădere, unul dintre cele mai importante criterii pentru achiziționarea unei locuințe noi, și de cel..
12 Feb Proprietar în Greenfield (apartament cu 3 camere)
0 565
Primăvara este anotimpul perfect pentru noi decizii și noi începuturi, și totodată reprezintă ocazia ideală pentru schimbare, regenerare și reînnoire...
04 Feb Proprietar în Greenfield (apartament cu 2 camere)
blog 0 2005
În curând ne vom bucura de primăvară, iar spectacolul naturii retrezite la viață nu se va lăsa mult așteptat. Este deci momentul ideal să achiziționez..
26 Jan Proprietar în Greenfield (studio)
blog 0 3588
Ce-ar fi dacă până la primăvara ce bate la ușă ți-ai face un cadou mai puțin obișnuit? Un cadou de care să te bucuri o viață întreagă sau care să îți ..
12 Oct Tot ce trebuie să știi despre programul NOUA CASĂ
0 278
Recent lansatul program ”Noua Casă” vine cu un nivel mai mare de finanțare pe care banca îl poate acorda unui beneficiar eligibil. Dacă vrei sa Îți cu..
25 Sep Oferta BEST DEAL pentru apartamente finalizate, în Greenfield
admin 0 12135
Suntem la sfârșit de septembrie și ne bucurăm încă de soare și de o vară întârziată. Au trecut nouă luni dintr-un an plin de provocări, temeri și emoț..
06 Aug O linie a orizontului mereu verde
blog 0 1590
Din cele mai vechi timpuri, diferitele civilizații ale planetei au asociat culoarea verde cu speranța. Chiar și astăzi, în cultura populară românească..
04 Aug Greenfield Residence, „orașul” din mijlocul naturii
0 1871
Nu de puține ori, oamenii își doresc o evadare din rutina zilnică în locuri cât mai aproape de natură, a cărei lipsă în spațiul adiacent casei sau job..
Afişare 1 - 8 din 23 (3 pagini)