Menu
Your Cart

Greenfield Blog - Pădurea Băneasa RSS Feed

30 Mar Natura știe cum să ne spună că #totulvafibine
blog 0 1233
Peste Greenfield Residence și pădurea Băneasa se așterne din nou primăvara. După o iarnă extrem de capricioasă trăim din nou bucuria aerului proaspăt ..
21 Feb Știai că...? 6 lucruri interesante despre Greenfield, Pădurea Băneasa și împrejurimi
0 235
Fie că faci deja parte din comunitatea noastră urbană, fie că îți dorești să ni te alături în viitor, vrem să-ți împărtășim câteva lucruri interesante..
05 Nov Cum ajungi în Greenfield
blog 0 604
În Greenfield se poate ajunge din majoritatea zonelor Capitalei, astfel:Pentru cei care preferă să se deplaseze cu mașina personală, accesul se poate ..
07 Oct Clean & Run, pădure curată pentru o viață sănătoasă
blog 0 636
Ne-am pregătit pentru Clean & Run așa cum ne organizăm pentru orice eveniment care implică natura, mișcarea în aer liber și timp petrecut alături de c..
20 Sep Toamna asta scriem împreună povestea Clean & Run – Plogging Challenge, întâlnirea dintre mișcarea în natură și protejarea mediului
0 699
Te-am obișnuit de-a lungul anilor să iei parte alături de #comunitateaGreenfield la noi și variate posibilități de petrecere a timpului liber într-un ..
01 Jul Greenfield DUO Challenge, competiția cu zeci de câștigători
0 522
Pe o vreme parcă mai degrabă pentru lenevit pe plajă decât pentru efort susținut, 150 de temerari s-au aventurat Duminica trecută în cea mai tare prov..
26 Jun Numărul persoanelor care aleargă a crescut cu 130% în ultimii 5 ani
blog 0 419
Bucureștenii sunt din ce în ce mai conștienți de contribuția sportului în menținerea sănătății și investesc o parte importantă din timpul liber în act..
19 Jun Vara asta avem o nouă provocare pentru tine
blog 0 628
Noi, cei de la Greenfield Residence, credem că sportul și mișcarea în general sunt mai plăcute în natură, dar nu de unul singur. :) După ștafeta Green..
Afişare 1 - 8 din 14 (2 pagini)