Menu
Your Cart

Greenfield Blog - Pădurea Băneasa RSS Feed

06 Aug O linie a orizontului mereu verde
blog 0 1423
Din cele mai vechi timpuri, diferitele civilizații ale planetei au asociat culoarea verde cu speranța. Chiar și astăzi, în cultura populară românească..
04 Aug Greenfield Residence, „orașul” din mijlocul naturii
0 1554
Nu de puține ori, oamenii își doresc o evadare din rutina zilnică în locuri cât mai aproape de natură, a cărei lipsă în spațiul adiacent casei sau job..
09 Apr Stăm Acasă și ne pregătim de un nou început
0 8846
În Greenfield suntem cu adevărat norocoși. Avem loc rezervat la spectacolul naturii chiar în primul rând. Este un mare avantaj, pentru că în aceste zi..
30 Mar Natura știe cum să ne spună că #totulvafibine
blog 0 8802
„Natura nu este un loc pe care îl vizităm, natura este acasă“Gary Snyder, profesor de mindfulness susține, asemeni multor psihologi, că oamenii ca..
21 Feb Știai că...? 6 lucruri interesante despre Greenfield, Pădurea Băneasa și împrejurimi
0 788
Fie că faci deja parte din comunitatea noastră urbană, fie că îți dorești să ni te alături în viitor, vrem să-ți împărtășim câteva lucruri interesante..
05 Nov Cum ajungi în Greenfield
blog 0 1537
În Greenfield se poate ajunge din majoritatea zonelor Capitalei, astfel:Pentru cei care preferă să se deplaseze cu mașina personală, accesul se poate ..
07 Oct Clean & Run, pădure curată pentru o viață sănătoasă
blog 0 896
Ne-am pregătit pentru Clean & Run așa cum ne organizăm pentru orice eveniment care implică natura, mișcarea în aer liber și timp petrecut alături de c..
20 Sep Toamna asta scriem împreună povestea Clean & Run – Plogging Challenge, întâlnirea dintre mișcarea în natură și protejarea mediului
0 945
Te-am obișnuit de-a lungul anilor să iei parte alături de #comunitateaGreenfield la noi și variate posibilități de petrecere a timpului liber într-un ..
Afişare 1 - 8 din 17 (3 pagini)