Menu
Your Cart

Greenfield Blog - Greenfield Residence RSS Feed

30 Mar Natura știe cum să ne spună că #totulvafibine
blog 0 1233
Peste Greenfield Residence și pădurea Băneasa se așterne din nou primăvara. După o iarnă extrem de capricioasă trăim din nou bucuria aerului proaspăt ..
05 Nov Cum ajungi în Greenfield
blog 0 604
În Greenfield se poate ajunge din majoritatea zonelor Capitalei, astfel:Pentru cei care preferă să se deplaseze cu mașina personală, accesul se poate ..
07 Oct Clean & Run, pădure curată pentru o viață sănătoasă
blog 0 636
Ne-am pregătit pentru Clean & Run așa cum ne organizăm pentru orice eveniment care implică natura, mișcarea în aer liber și timp petrecut alături de c..
08 Aug Știi vreun cartier unde ai 3.500 Euro REDUCERE la Apartamentele cu 2 Camere?
0 849
Știm noi unul. Este în zona de Nord a orașului și a strâns deja o comunitate activă de peste 4.500 de locuitori responsabili și optimiști. În plus, es..
24 Jul 10 restaurante la „o aruncătură de băț” de Greenfield Residence
0 792
Știm că vă place să ieșiți în oraș, indiferent că e pentru o seară alături de prieteni, o cină de afaceri sau un prânz gustos și copios, motiv pentru ..
01 Jul Greenfield DUO Challenge, competiția cu zeci de câștigători
0 522
Pe o vreme parcă mai degrabă pentru lenevit pe plajă decât pentru efort susținut, 150 de temerari s-au aventurat Duminica trecută în cea mai tare prov..
26 Jun Numărul persoanelor care aleargă a crescut cu 130% în ultimii 5 ani
blog 0 419
Bucureștenii sunt din ce în ce mai conștienți de contribuția sportului în menținerea sănătății și investesc o parte importantă din timpul liber în act..
19 Jun Vara asta avem o nouă provocare pentru tine
blog 0 628
Noi, cei de la Greenfield Residence, credem că sportul și mișcarea în general sunt mai plăcute în natură, dar nu de unul singur. :) După ștafeta Green..
Afişare 1 - 8 din 16 (2 pagini)