Menu
Your Cart

Greenfield Blog - Greenfield Residence RSS Feed

06 Aug O linie a orizontului mereu verde
blog 0 1423
Din cele mai vechi timpuri, diferitele civilizații ale planetei au asociat culoarea verde cu speranța. Chiar și astăzi, în cultura populară românească..
04 Aug Greenfield Residence, „orașul” din mijlocul naturii
0 1554
Nu de puține ori, oamenii își doresc o evadare din rutina zilnică în locuri cât mai aproape de natură, a cărei lipsă în spațiul adiacent casei sau job..
05 Jun În Greenfield te bucuri de un concediu în fiecare zi
0 189
Încă de la început, am gândit Greenfield Residence ca un ansamblu rezidențial atipic Bucureștiului încărcat de mii de apartamente înghesuite. Cu spați..
15 Apr Greenfield Residence este de astăzi și mai prietenos cu mediul
blog 0 919
Încă un pas spre normalitate a fost făcut zilele acestea în Greenfield Residence. Locuitorii cartierului au de acum posibilitatea să colecteze pentru ..
30 Mar Natura știe cum să ne spună că #totulvafibine
blog 0 8802
„Natura nu este un loc pe care îl vizităm, natura este acasă“Gary Snyder, profesor de mindfulness susține, asemeni multor psihologi, că oamenii ca..
05 Nov Cum ajungi în Greenfield
blog 0 1537
În Greenfield se poate ajunge din majoritatea zonelor Capitalei, astfel:Pentru cei care preferă să se deplaseze cu mașina personală, accesul se poate ..
07 Oct Clean & Run, pădure curată pentru o viață sănătoasă
blog 0 896
Ne-am pregătit pentru Clean & Run așa cum ne organizăm pentru orice eveniment care implică natura, mișcarea în aer liber și timp petrecut alături de c..
08 Aug Știi vreun cartier unde ai 3.500 Euro REDUCERE la Apartamentele cu 2 Camere?
0 1280
Știm noi unul. Este în zona de Nord a orașului și a strâns deja o comunitate activă de peste 4.500 de locuitori responsabili și optimiști. În plus, es..
Afişare 1 - 8 din 20 (3 pagini)