Dacă am face un pol în care am întreba care este preferința de locuire: cu chirie sau în propria casă, majoritatea ar răspunde, probabil, că vor să fie proprietari, să poată amenaja apartamentul după bunul plac și să știe că dețin  acel loc al lor, acel  „acasă ” unde te reîntorci și îți reîncarci bateriile. Există avantaje și dezvantaje pentru  ambele variante, important este să o alegi pe cea mai potrivită atât la momentul actual, cât și pe termen lung.  


Avantajele Chiriei

Te poți muta oricând în altă parte a orașului, poate mai aproape de job în cazul în care îți schimbi locul de muncă, și nu te simți forțat să ramai în același loc. Chiria îți oferă o libertate mai mare și nu te simți legat emoțional de o casă pe care nu ai cumpărat-o și nu ai amenajat-o personal.

Minusul în cazul închirierii unui apartament este că de multe ori, plata chiriei este aproape la fel de mare ca rata creditului pentru propria locuință. Așa că, din această perspectivă, ar fi mult mai convenabil să plătești rate la propria casă. 


Avantajele în a avea propriul apartament

Decizia de a investi în propria casă apare atunci când îți dorești să poți amenaja locuința așa cum vrei sau când te gândești să te muți cu partenerul și luați în considerare aducerea pe lume a unui copil. 


Ai vrea să te muti cu chirie în Greenfield, să ai colțul tău de pace și confort în mijlocul naturii și să aparții unei comunități care iubește pădurea? 

Îți oferim posibilitatea să închiriezi un apartament direct de la proprietar și să te bucuri de toate avantajele vieții într-un ansamblu rezidențial unic, îmbrățișat de pădure.  

Estimativ, costul închirierii unui apartament de 3 camere începe de la 600 euro. 

Însă, dacă ești decis să învestești într-un apartament, îți recomandăm să soliciți Voucherul de Discount în valoare de 6.545 € (TVA inclus). Pentru a solicita acest voucher, completează formularul REZERVĂ VOUCHER din headerul site-ului.   

Reducerea se aplică numai apartamentelor de 3 Camere și Avantajul Client se referă la al doilea loc de parcare oferit GRATUIT, la achiziția pachetului disponibil până la 30 APRILIE: Apartament 3 Camere, 94 mp, + 1 Parcare + 1 Loc Parcare Gratuit. 

Solicită Ofertă!