Avantajele traiului lângă pădure pot fi înșiruite pe zeci de pagini și povestite ore întregi. De la aerul curat și liniștea pe care natura le dăruiește cu atâta generozitate și până la posibilitățile de petrecere a timpului liber, existența pădurii în apropierea ansamblurilor rezidențiale reprezintă motive certe de alegere a unui astfel de stil de viață.

Am mai spus-o, o repetăm și acum, în Greenfield construim nu doar apartamente, ci dorință de implicare activă în ocrotirea naturii și a mediului înconjurător și dragoste pentru sport și mișcare în aer liber.

Iar dacă pădurea și potecile ei nu sunt suficiente pentru a te determina să te apuci de sport, există pe întreg parcursul anului o mulțime de evenimente sportive care se desfășoară în preajma cartierului îmbrățișat de pădure.

Baneasa Race este unul dintre aceste evenimente, iar pe 14 Aprilie noi toți vom spune un cald #WelcomeToMyPlayground tuturor participanților la cursele de trail running ce vor avea loc în pădurea Băneasa.

Pentru noi, Running keeps you sexy nu este un simplu slogan, ci un îndemn la mișcare. Poți fi sexy numai dacă dragostea pentru natură își face loc într-un trup sănătos, călit atât în antrenamente cât mai ales în competiții alături de alți alergători, unde motivația ridicării ștachetei este mereu mai mare.

Să participi la o cursă de alergare e bine, o știm cu toții, dar și satisfacția câștigării unui trofeu atârnă greu în balanță. :) Oare cât este vanitate și cât bucurie naturală din emoția ridicării unui trofeu deasupra capului? Câștigătorii sunt apreciați, felicitați și admirați cu sinceritate atât de către organizatori, cât mai ales de ceilalți participanți. De ce? Pentru că în ei vedem ce ne dorim și noi să fim, iar nu rivali.

Iar acesta este încă unul din avantajele de a face sport și de a concura cu alții. Competiția aduce la lumină tot ce e mai bun în noi, iar emoțiile sunt calde, sincere și fără de patimă.

Hai și tu în #comunitateaGreenfield și simte pe pielea ta beneficiile traiului alături de oameni iubitori de sport și sănătate, gata oricând să te provoace și pe tine pentru a deveni mai bun, mai puternic, mai sănătos, mai sexy. Vei descoperi alături de ei cel mai cool loc de joacă al orașului, pădurea ce mereu ne aduce aminte care ne sunt cu adevărat prioritățile în viață.

Te așteptăm să alergăm împreună pe poteci vechi sau să ne croim împreună una nouă. Hai la startul Baneasa Race  pe 14 Aprilie să te convingi!