Menu
Your Cart

Natura RSS Feed

08 Aug Știi vreun cartier unde ai 3.500 Euro REDUCERE la Apartamentele cu 2 Camere?
0 99
Știm noi unul. Este în zona de Nord a orașului și a strâns deja o comunitate activă de peste 4.500 de locuitori responsabili și optimiști. În plus, es..
30 Jul De ce ne simțim atât de bine atunci când suntem acasă?
0 115
Te-ai întrebat vreodată de ce te simți atât de bine atunci când revii acasă? Se prea poate să fie sentimentul că te întorci într-un loc cunoscut, acol..
27 Jul Cele mai tentante piscine din Sectorul 1, aproape de Greenfield
0 199
Vară, căldură moleșitoare și o dorință asiduă de a înota și de a te bălăci în apă. Știm cum e să ai această chemare. Și mai știm că, totuși, un drum p..
10 Jul Măsuri de precauție pentru drumețiile în Pădurea Băneasa – cum te protejezi de căpușe și țânțari și alte vietăți
0 169
900 Hectare Pădure înconjoară cartierul Greenfield, iar plimbările și turele prin pădure pot fi tot ce ai nevoie pentru a te relaxa.  Dar pe cât de mu..
05 Jul Obiceiul sănătos care te face mai fericit decât banii
0 77
Închide ochii și gândește-te la ultima dată când ai făcut mișcare mai mult de jumătate de oră, fie că este vorba de o scurtă alergare prin pădure, de ..
13 Apr Un stil de viață mai sănătos, mai aproape de pădure
0 281
Pe măsură ce orașele se dezvoltă și clădirile din beton și sticlă acaparează cât mai mult din timpul și spațiul nostru, există o tendință naturală, di..
13 Mar Apartament lângă pădure, în sectorul 1? Descoperă beneficii multiple și opțiuni de activități în aer liber în Greenfield
0 328
Odată ce freamătul și agitația vieții din centrul orașului fac loc dorinței de relaxare și bucuriei de a fi în natură, ne dorim o locuință cu cât mai ..
25 Feb Greenfield: multiple facilități într-un cartier prietenos cu familiile cu copii
0 175
Ansamblul rezidențial Greenfield a pornit de la dorința de a oferi opțiunea unui altfel de stil de viață și de a forma o comunitate iubitoare de natur..
Afişare 1 - 8 din 9 (2 pagini)