Menu
Your Cart

Imobiliare RSS Feed

28 Aug 20 de întrebări și detalii de verificat înainte să îți cumperi un apartament
0 285
Să ai propriul tău apartament poate fi un sentiment minunat. Dar mai sunt și cazuri în care graba strică treaba și asta poate însemna și un dezvoltato..
30 Jul De ce ne simțim atât de bine atunci când suntem acasă?
0 295
Te-ai întrebat vreodată de ce te simți atât de bine atunci când revii acasă? Se prea poate să fie sentimentul că te întorci într-un loc cunoscut, acol..
24 Jun 19 Grădinițe la nici 15 minute de Greenfield. Tu unde ți-ai duce copilul?
0 614
Drumul Pădurea Neagră Nr. 2A, în apropiere de DNCB, cu intrare din Șoseaua București-Ploiești, lângă podul Otopeni. Este locația cartierului Greenfiel..
16 Apr Un palat de cleștar în mijlocul naturii, vă rog!
0 326
Are puțin peste 5 ani, e tot numai un zâmbet, și când vă plimbați împreună prin Pădurea Băneasa și cântă vesel și senin „Floare la ureche, albina-mi e..
05 Apr Merită să investești într-un apartament ce îți va aduce 7.5% YIELD?
0 351
Părerile sunt împărțite: unii îți vor spune că este cea mai ușoară sursă de venit pasiv, alții îți vor spune că vei avea banii blocați și nu te vei ma..
28 Feb Facilitate rezidenți: TRANSPORT ASIGURAT din Greenfield până la Mall Băneasa și Metrou
0 235
"WOW! Ofertă atrăgătoare (Apartament 3 CAMERE, 94 mp, + 1 Loc de Parcare + 1 Loc de Parcare GRATUIT) + Facilități multiple + Apropierea de Pădure! Exc..
23 Feb Tu ce preferi: să stai cu chirie sau să ai propria locuință?
0 268
Dacă am face un pol în care am întreba care este preferința de locuire: cu chirie sau în propria casă, majoritatea ar răspunde, probabil, că vor să fi..
19 Feb Modalități de plată în Greenfield
0 254
În cazul în care nu joci frecvent la Loto și ai norocul să câștigi o sumă importantă de bani ce îți poate permite să achiziționezi cu plata cash un ap..
Afişare 1 - 8 din 10 (2 pagini)