Menu
Your Cart

Imobiliare RSS Feed

30 Jul De ce ne simțim atât de bine atunci când suntem acasă?
0 115
Te-ai întrebat vreodată de ce te simți atât de bine atunci când revii acasă? Se prea poate să fie sentimentul că te întorci într-un loc cunoscut, acol..
24 Jun 19 Grădinițe la nici 15 minute de Greenfield. Tu unde ți-ai duce copilul?
0 374
Drumul Pădurea Neagră Nr. 2A, în apropiere de DNCB, cu intrare din Șoseaua București-Ploiești, lângă podul Otopeni. Este locația cartierului Greenfiel..
16 Apr Un palat de cleștar în mijlocul naturii, vă rog!
0 235
Are puțin peste 5 ani, e tot numai un zâmbet, și când vă plimbați împreună prin Pădurea Băneasa și cântă vesel și senin „Floare la ureche, albina-mi e..
05 Apr Merită să investești într-un apartament ce îți va aduce 7.5% YIELD?
0 239
Părerile sunt împărțite: unii îți vor spune că este cea mai ușoară sursă de venit pasiv, alții îți vor spune că vei avea banii blocați și nu te vei ma..
28 Feb Facilitate rezidenți: TRANSPORT ASIGURAT din Greenfield până la Mall Băneasa și Metrou
0 137
"WOW! Ofertă atrăgătoare (Apartament 3 CAMERE, 94 mp, + 1 Loc de Parcare + 1 Loc de Parcare GRATUIT) + Facilități multiple + Apropierea de Pădure! Exc..
23 Feb Tu ce preferi: să stai cu chirie sau să ai propria locuință?
0 191
Dacă am face un pol în care am întreba care este preferința de locuire: cu chirie sau în propria casă, majoritatea ar răspunde, probabil, că vor să fi..
19 Feb Modalități de plată în Greenfield
0 157
În cazul în care nu joci frecvent la Loto și ai norocul să câștigi o sumă importantă de bani ce îți poate permite să achiziționezi cu plata cash un ap..
18 Feb Vești bune în prag de primăvară
0 200
La mijlocul săptămânii trecute, o știre a străbătut redacțiile mai multor publicații aplecate către mediul de business: Metroul de Otopeni primeşte fi..
Afişare 1 - 8 din 9 (2 pagini)