"WOW! Ofertă atrăgătoare (Apartament 3 CAMERE, 94 mp, + 1 Loc de Parcare + 1 Loc de Parcare GRATUIT) + Facilități multiple + Apropierea de Pădure! Excelent! Numai dacă ar fi mai aproape de oraș, să ai și transport asigurat! Dacă rămâi într-o zi fară mașină?" 


Îți răspundem noi la această întrebare: dacă renunți la mașina personală (sau dacă oricum nu ai una), ai transport asigurat din Greenfield până la Mall Băneasa, Metrou Pipera sau Metrou Aviatorilor.  


Șapte zile pe săptămână asigurăm transport cu microbuze și autobuze private, după un orar bine stabilit, din 30 în 30 de minute dimineața și seara sau din oră în oră la orele după-amiezii. 


Îți asigurăm legătura cu Băneasa Mall și rețeaua urbană de transport în comun, inclusiv cele mai apropiate doua stații de metrou din proximitate.  Așadar, nu vei depinde de autoturismul personal pentru a ajunge în orice zonă vrei, în orice anotimp, în orice zi!   
Încă o veste excelentă a venit la începutul anului 2018, când s-au aprobat alocarea a peste 517 milioane de euro de către Comisia Europeană pentru proiectul major "Construcția liniei de metrou 6 (1 Mai - Tokyo)", inclus de autoritățile române în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare. Poți afla mai multe detalii în acest articol din blog

Iar pentru acele city-break-uri când aeroportul Otopeni era în cealaltă parte a orașului, acum va fi la maximum 20 de minute de casa ta!  

Programează o vizionare în Greenfield și hai să vezi cum ar putea fi viața ta în Greenfield, cartierul îmbrățișat de pădure!