Menu
Your Cart

Greenfield Blog RSS Feed

25 Sep Oferta BEST DEAL pentru apartamente finalizate, în Greenfield
admin 0 10291
Suntem la sfârșit de septembrie și ne bucurăm încă de soare și de o vară întârziată. Au trecut nouă luni dintr-un an plin de provocări, temeri și emoț..
06 Aug O linie a orizontului mereu verde
blog 0 1176
Din cele mai vechi timpuri, diferitele civilizații ale planetei au asociat culoarea verde cu speranța. Chiar și astăzi, în cultura populară românească..
04 Aug Greenfield Residence, „orașul” din mijlocul naturii
0 1264
Nu de puține ori, oamenii își doresc o evadare din rutina zilnică în locuri cât mai aproape de natură, a cărei lipsă în spațiul adiacent casei sau job..
23 Jul Calitatea aerului în București - Greenfield
0 18906
O facilitate discretă însă cu impact major pentru o experiență de locuire premium o reprezintă calitatea aerului dintr-un proiect rezidențial. Într-o ..
22 Jul Căi de acces suplimentare în Ansamblul Rezidențial Greenfield
0 2195
Odată cu creșterea numărului de locuitori din ansamblul rezidențial Greenfield cresc și nevoile comunității. Iar una dintre cele mai  stringente va de..
20 Jul Apartenența la comunitatea Greenfield înseamnă și responsabilitate socială
0 337
De la începutul existenței cartierului nostru, am privit apropierea de natură ca pe un privilegiu, dar și ca pe o responsabilitate. De-a lungul anilor..
17 Jul Strada Vadul Moldovei și statutul de drum forestier
0 412
Dacă vrei să ajungi în Greenfield Residence dinspre Aleea Privighetorilor este suficient să urmezi drumul ce trece pe lângă Grădina Zoologică și se co..
14 Jul Băneasa, scurt istoric rezidențial
0 700
Zona Băneasa din nordul Bucureștiului a ajuns unul dintre cei mai dinamici poli de dezvoltare pentru sectorul imobiliar comercial din țară. Accesul ra..
Afişare 1 - 8 din 112 (14 pagini)