Menu
Your Cart

Greenfield Blog RSS Feed

16 May Vino la Imobiliarium și fă primul pas spre un nou stil de viață
blog 0 57
Viața în mijlocul orașului are avantajele ei, trebuie să o recunoaștem. La o aruncătură de băț de casă găsești școală, farmacie, magazine, restaurante..
10 May Aventura Greenfield la semi-maratonul Bucuresti (Galerie Foto)
blog 0 300
Semi-maratonul București este un prilej de sărbătoare pentru toți iubitorii sportului, nu doar pentru alergători, de aceea v-am pus la dispoziție un p..
06 May Acton Academy, școala elevilor pregătiți pentru viață
blog 0 246
Nu de puține ori am auzit vorbindu-se în spațiul public despre incapacitatea sistemului actual de învățământ de a-i pregăti pe cei mici pentru „real l..
26 Apr Iepurașul Zglobiu a făcut o surpriză copiilor din Greenfield
blog 0 93
Ce ar fi copilăria fără momente de poveste, personaje îndrăgite și voie bună? De Paște, iepurașul a făcut o surpriză copiilor din comunitatea Greenfie..
16 Apr Un palat de cleștar în mijlocul naturii, vă rog!
0 112
Are puțin peste 5 ani, e tot numai un zâmbet, și când vă plimbați împreună prin Pădurea Băneasa și cântă vesel și senin „Floare la ureche, albina-mi e..
13 Apr Un stil de viață mai sănătos, mai aproape de pădure
0 144
Pe măsură ce orașele se dezvoltă și clădirile din beton și sticlă acaparează cât mai mult din timpul și spațiul nostru, există o tendință naturală, di..
11 Apr Greenfield, cartierul vecin cu stelele
0 596
De cele mai multe ori, acasă înseamnă locul în care te retragi pentru odihnă și liniștea aparentă a sfârșitului de zi. Pentru că te odihnești când nu ..
10 Apr Greenfield stă de vorbă cu natura
blog 0 131
Există ceva în fibra poporului nostru care ne apropie de natură parcă mai tare decât pe alții. Dar oare câte dintre popoarele lumii au dat naștere unu..
Afişare 1 - 8 din 25 (4 pagini)