Menu
Your Cart

Greenfield Blog RSS Feed

15 Jan Poluarea indoor ne influențează sănătatea. Cum poți avea un aer mai curat în casă
0 119
Petrecem în jur de 60-90% din timpul nostru în interiorul clădirilor (locuință, loc de muncă, magazine, etc), așa că ar trebui să acordăm mai multă at..
09 Jan 8 Rezoluții realiste pentru comunitatea și locuința ta, la început de an!
0 370
Începutul lunii ianuarie este cea mai bună perioadă pentru întocmirea unei liste (preferabil palpabilă, în detrimentul uneia imaginare) cu rezoluții. ..
30 Dec Tu știi ce aer respiri? Află efectele aerului poluat asupra sănătății!
0 251
Calitatea aerului s-a înrăutățit semnificativ în ultimii ani, în special în marile orașe, unde traficul auto, centralele termice vechi și gropile de g..
20 Dec Iarnă magică în Greenfield! 9 activități outdoor de care să te bucuri alături de copilul tău
0 82
Iarna se transformă într-o perioadă magică după căderea primilor fulgi de zăpadă, care parcă dau tonul distracției, invitând pe toată lumea să se bucu..
15 Dec Sărbătorile de iarnă alături de copii. Cum îi încurajezi să adopte tradițiile și obiceiurile românești?
0 64
Sărbătorile de iarnă reprezintă o ocazie minunată de a reînvia tradițiile românești cu care ai crescut. În această perioadă a anului te poți apropia m..
12 Dec Facilități și servicii în apropierea Greenfield Residence, sector 1, Băneasa
0 104
Să locuiești în sectorul 1, Băneasa, în Greenfield Residence, înseamnă să ai o mulțime de avantaje, începând cu apropierea de Pădurea Băneasa și aerul..
03 Dec Studiu:  Greenfield Baneasa / Evaluarea experientei de locuire II
0 246
Informații pentru respondențiDe ce realizăm acest studiu ? Pentru a ne cunoaște mai bine comunitatea, pentru a avea un instrument robust ..
26 Nov Politica locurilor de parcare în Greenfield
0 103
În prezent, în București, sunt înregistrate 1.381.620 mașini, cu 4,64% mai multe, comparativ cu anul 2017. Sunt cartiere unde problema locurilor de pa..
Afişare 1 - 8 din 76 (10 pagini)