Menu
Your Cart

Greenfield Blog RSS Feed

23 Jul Calitatea aerului în București - Greenfield
0 17536
O facilitate discretă însă cu impact major pentru o experiență de locuire premium o reprezintă calitatea aerului dintr-un proiect rezidențial. Într-o ..
22 Jul Căi de acces suplimentare în Greenfield
0 1006
Odată cu creșterea numărului de locuitori din ansamblul rezidențial Greenfield cresc și nevoile comunității. Iar una dintre cele mai  stringente va de..
20 Jul Apartenența la comunitatea Greenfield înseamnă și responsabilitate socială
0 154
De la începutul existenței cartierului nostru, am privit apropierea de natură ca pe un privilegiu, dar și ca pe o responsabilitate. De-a lungul anilor..
17 Jul Strada Vadul Moldovei și statutul de drum forestier
0 196
Despre Vadul Moldovei și statutul săuDacă vrei să ajungi în Greenfield Residence dinspre Aleea Privighetorilor este suficient să urmezi drumul ce trec..
14 Jul Băneasa, scurt istoric rezidențial
0 316
Zona Băneasa din nordul Bucureștiului a ajuns unul dintre cei mai dinamici poli de dezvoltare pentru sectorul imobiliar comercial din țară. Accesul ra..
13 Jul În Greenfield, ziua bună chiar se cunoaște de dimineață
admin 0 170
De ceva vreme ești prins, parcă fără scăpare, într-un vârtej continuu în care timpul se comprimă, iar momentele pentru tine devin din ce în ce mai rar..
26 Jun Cum reușesc bărbații să trăiască viața ca pe o vacanță
0 4509
Te-ai săturat de deadline-uri și responsabilități zilnice? Amâni deciziile importante, iar chiria lunară este picătura care umple paharul? Avem soluți..
25 Jun Achiziția unei locuințe: Diferențe de opinie între bărbați și femei
0 97
Achiziția unei locuințe este probabil cea mai mare realizare pe care o vor face majoritatea oamenilor în viața lor. Este punctul culminant atât al mun..
Afişare 1 - 8 din 109 (14 pagini)