Menu
Your Cart

Greenfield Blog RSS Feed

10 Jul Măsuri de precauție pentru drumețiile în Pădurea Băneasa – cum te protejezi de căpușe și țânțari și alte vietăți
0 8
900 Hectare Pădure înconjoară cartierul Greenfield, iar plimbările și turele prin pădure pot fi tot ce ai nevoie pentru a te relaxa.  Dar pe cât de mu..
05 Jul Obiceiul sănătos care te face mai fericit decât banii
0 10
Închide ochii și gândește-te la ultima dată când ai făcut mișcare mai mult de jumătate de oră, fie că este vorba de o scurtă alergare prin pădure, de ..
01 Jul Greenfield DUO Challenge, competiția cu zeci de câștigători
0 112
Pe o vreme parcă mai degrabă pentru lenevit pe plajă decât pentru efort susținut, 150 de temerari s-au aventurat Duminica trecută în cea mai tare prov..
28 Jun Locuitorii Greenfield au acces la cele mai bune școli generale din sectorul 1
0 115
Știai că... locuitorii din sectorul 1  al Capitalei se bucură de cea mai mare suprafață de spațiu verde pe metru pătrat? Nu mai puțin de 77.19 mp per ..
26 Jun Numărul persoanelor care aleargă a crescut cu 130% în ultimii 5 ani
blog 0 71
Bucureștenii sunt din ce în ce mai conștienți de contribuția sportului în menținerea sănătății și investesc o parte importantă din timpul liber în act..
24 Jun 19 Grădinițe la nici 15 minute de Greenfield. Tu unde ți-ai duce copilul?
0 284
Drumul Pădurea Neagră Nr. 2A, în apropiere de DNCB, cu intrare din Șoseaua București-Ploiești, lângă podul Otopeni. Este locația cartierului Greenfiel..
19 Jun Vara asta avem o nouă provocare pentru tine
blog 0 197
Noi, cei de la Greenfield Residence, credem că sportul și mișcarea în general sunt mai plăcute în natură, dar nu de unul singur. :) După ștafeta Green..
18 Jun Pentru a iubi natura, trebuie mai întâi să o cunoaștem
blog 0 90
 Vara aceasta continuăm acțiunile prin care dorim ca locuitorii cartierului nostru, dar nu numai ei, să conștientizeze că pădurea existentă în vecinăt..
Afişare 1 - 8 din 41 (6 pagini)